Shell’e “Kurumsal Sosyal Sorumluluk” Ödülü!

Ara 17, 2021

1923'ten bu yana Türkiye’de her zaman “ilk”leri gerçekleştirmeyi ve sektöre “ilham vermeyi” ilke edinen Shell, 2018 senesinde sektörde yine bir ilke imza atarak başlattığı “Shell’de Kadın Enerjisi” programı için “Mesleğin Kadını Erkeği Olmaz” mottosu ile yürütmüş olduğu iletişim stratejileri ve iletişim çalışmaları ile “Kurumsal Sosyal Sorumluluk” kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

Engelsiz Yolculuklara Öncülük Eden Shell Hep İleride!

Ara 10, 2021

Türkiye’de 1923’ten bu yana topluma ve çevreye karşı sorumluluk bilinciyle hizmet veren Shell, satılan her deli2go sandviçin satışından ayrılacak bir tutar ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne (TOFD) destek olacağını duyurdu. Böylelikle deli2go sandviçlerinden alan Shell müşterileri engelsiz yaşam için katkı sağlamış olacak.

Shell, Kavacık İstasyonu ile Hizmet Vermeye Başladı!

Ara 10, 2021

Sektörde her zaman “ilk”leri gerçekleştirmeyi ve sektöre “ilham vermeyi” ilke edinen Shell Kavacık İstasyonu ile misafirlerine hizmet vermeye başladı. Kavacık İstasyonu her gün ortalama 2000 misafirine ürünleri ve hizmetlerini sunuyor. İstasyonda müşterilere sunulan hizmetler arasında Jet Yıkama, SHOC+ Helix servisi, deli2go kahve adası, tap taze sıcak fırın ürünleri, deli2go meyve suları, deli2go sandviç seçenekleri bulunuyor.

Shell Eco-marathon'dan Gurur Verici Haber: İnovasyon Kategorisinde Türk Öğrenciler Avrupa-Afrika Birincisi!

Ara 10, 2021

Türkiye’de 1923’ten bu yana topluma ve çevreye karşı olan sorumluluk bilinciyle hizmet veren Shell, dünyanın en uzun soluklu öğrenci inovasyon yarışması Shell Eco-marathon ile geleceği tasarlayan öğrencileri sürdürülebilir enerji, teknoloji, inovasyon ve mühendislik alanlarında geliştirmeyi hedefliyor. Pandemi nedeniyle iki yıldır çevrimiçi düzenlenen 2050’ye Yolculuk konulu yarışmada Uludağ Üniversitesi Makina Mühendisliği Öğrenci Topluluğu takımı UMAKİT, Avrupa-Afrika Bölge Birincisi oldu.

Shell Bir Kez Daha Düşük Karbon Kahramanı!

Ara 08, 2021

1923'ten bu yana Türkiye’de her zaman “ilk”leri gerçekleştirmeyi ve sektöre “ilham vermeyi” ilke edinen Shell, bu yıl 7. kez düzenlenen İstanbul Karbon Zirvesi'nde bir kez daha "Düşük Karbon Kahramanı’’ ödülüne layık görüldü.

Akaryakıt sektörünün en beğenileni yine; “Shell”

Ağu 18, 2021

Capital Dergisi tarafından gerçekleşen ve bu yıl 20’ncisi düzenlenen “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri Araştırması”nın ödül töreni online olarak gerçekleşti. Birçok sektörün en beğenilen şirketleri ödüle layık görülürken Shell & Turcas, Türkiye’nin “En Beğenilen Akaryakıt Şirketi” seçildi.

Shell'e "En İyi Müşteri Odaklı Şirket" ödülü

Ağu 18, 2021

1923'ten bu yana Türkiye’de her zaman “ilk”leri gerçekleştirmeyi ve sektöre “ilham vermeyi” ilke edinen Shell, müşteri odaklı sürdürdüğü çalışmalar, dijitalleşme ve otomasyon alanında hayata geçirdiği örneklerle, Türkiye’de en iyi müşteri deneyimi yaratan şirketlerin ve dönüşüm projelerinin ödüllendirildiği TCXA21’de (Turkey Customer Experience Awards- 2021) “En İyi Müşteri Odaklı Şirket” kategorisinde Gümüş ödülün sahibi oldu.

Shell ReCharge Türkiye’de İlk Adımını E-Şarj ile Atıyor!

Ağu 18, 2021

Elektrik şarj istasyonlarına yaptığı yatırımlar ile bu alanda dünya genelinde öncü konumda olan Shell ile Türkiye’nin ilk ve en hızlı elektrikli şarj istasyonu ağı Eşarj önemli bir iş birliğine imza attı. Shell Recharge markasıyla İstanbul, Sapanca ve İzmir’de devreye alınan toplam dört istasyonda Eşarj altyapısı kullanılacak.

Shell ve ZUBİZU İş Birliklerinin 5. Yılında

Haz 18, 2021

Shell ve ZUBİZU, sayısı dört milyonu bulan ZUBİZU üyelerinin ilk günden bu yana büyük rağbet gösterdiği iş birliklerinin beşinci yılını, üyelerine daha fazla kazandırarak kutluyor. ZUBİZU üyeleri, 31 Temmuz’a kadar yakıt alımlarında daha fazla Smart puan kazanacak. Son dönemin markalar arası en uzun süreli ortak çalışmalardan biri olan iş birliği çerçevesinde bugüne kadar 500.000’den fazla kişi kampanyadan yararlandı.