Shell, Akaryakıt ve Otogaz Taşıyan Sürücülerinin Emniyeti ve Esenliği için Çalışıyor

Ara 13, 2023

Shell, ‘Yolda Birlikte’ projesiyle akaryakıt ve otogaz taşıyan sürücülerinin çalışma koşullarını iyileştirmek ve memnuniyetlerini artırmak için çalışıyor.

Shell ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Kas 28, 2023

Shell & Turcas ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) sponsorluk anlaşması ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Shell Türkiye 100 Yaşında!

Eki 23, 2023

100 YILDIR ÜLKEMİZİN GELİŞİMİNİN BİR PARÇASI OLMANIN GURUR VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ!

TKDF Başkanı Canan Güllü, ‘Şelale Kadak İle 15 Dakika’ Powered By Shell’in Konuğu Oldu!

Eyl 18, 2023

TKDF Başkanı Canan Güllü, ‘Şelale Kadak İle 15 Dakika’ Powered By Shell’in Konuğu Oldu

Afet Bölgesinde 20 farklı noktada kurduğu merkezlerde Shell Türkiye, TEGV, TOG ve TKDF ile Çocukların, Gençlerin ve Kadınların Yanında

Eyl 08, 2023

Shell Türkiye, 6 Şubat depremleri sonrasında sivil toplum kuruluşları iş birliğinde bölgede 20 farklı noktada kurduğu destek merkezleri ile çocuklar, gençler ve kadınların yanında yer alıyor. Hatay Aşağı Ekinci 1 Konteyner Kent Shell Öğrenim Birimi, Belen Basketbol Köyü Konteyner Kent Shell Destek Merkezi ve Hatay - İzmir Konteyner Kent Shell Mor Yerleşke’nin açılışı 7 Eylül tarihinde yapıldı.

Shell ve Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’den Güçlü İş Birliği

Ağu 29, 2023

Madeni yağlar alanında küresel pazar lideri olan Shell, Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. ile gerçekleştirdiği yeni bir anlaşma ile küresel iş makinaları sektörünün lider markalarından Komatsu için madeni yağ üretecek.

Shell Filo Çözümleri, Çevre Dostu AdBlue® ile Filolara Kolay, Hızlı ve Güvenilir Hizmetler Sunuyor

Ağu 24, 2023

Shell Filo Çözümleri, Taşıt Tanıma Sistemi kullanan şirketlere dizel egzoz sıvısı AdBlue®’yu kolay ve hızlı bir şekilde kullanma ve yönetme imkânı sağlıyor.

Shell Türkiye ve Bilim Virüsü’nün İLERİDE Programı İlk Mezunlarını Verdi

Tem 18, 2023

Shell Türkiye, gençlere yeni nesil yetkinlikler kazandıran ve onları toplumsal konularda sürdürülebilir ve inovatif çözümler üretmeye teşvik eden İLERİDE programının ilk dönemini tamamladı. Yeni nesil öğrenme girişimi Bilim Virüsü iş birliğinde gerçekleştirilen İLERİDE programına katılan farklı üniversitelerden gençler mezuniyet belgelerini aldı. Mezuniyet Günü’nde, Shell Türkiye’nin tohum desteğini kazanan 4 proje de açıklandı.

Shell’den Filo Çözümlerinde Dijital Dönüşüm: Shell SmartPay

Haz 21, 2023

Türkiye’yi “Taşıt Tanıma Sistemi” (TTS) ile ilk kez tanıştıran Shell, geliştirdiği mobil uygulama ile sektörde yeni bir ilke daha imza atıyor. Shell SmartPay adlı uygulama ile, sürücülerin plakalarını anında ve rahat bir şekilde Taşıt Tanıma Sistemine kaydedip yakıt almaları sağlanırken, filo sahiplerine de yönetim süreçlerinde esneklik ve çeviklik kazandırılıyor.

Shell, basketbolu destekliyor, atılan her basket geleceğe umut oluyor

Haz 16, 2023

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru Shell, 2023-2024 sezonu boyunca atılan basketlerin 10 katını Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı ile birlikte Türkiye’deki faaliyetlerinin de 100. yılını kutlayan marka, basketbol ile gençlere değer katan bu sosyal yatırımını Yüzyılın Sayısı adlı reklam filmiyle duyurdu.

Shell’den 100’üncü Yılına Özel Yeni Shell V-Power

Haz 01, 2023

Shell, yeni reklam filmi “Yüzyılın Yakıtı” ile 100’üncü yılına özel, 100 yıllık deneyimle geliştirilen en iyi performans yakıtı1 olan yeni ve gelişmiş2 Shell V-Power Kurşunsuz’u tanıtıyor. Yeni Shell V-Power Kurşunsuz, 3 kat daha fazla temizleyici ve koruyucu molekül içeriyor.3 Bu teknoloji sayesinde, motorunuzun kritik parçaları %100’e varan oranda temizlenmesi sağlanırken aynı zamanda motor performansının geri kazanılmasına yardımcı oluyor ve motorunuzda yakıt tasarrufunu arttırıyor.4 Engin Akyürek’in anlatımıyla yayınlanan filmde, Shell’in 100 yıllık deneyimiyle geliştirilen Yeni Shell V-Power Kurşunsuz’un kullanıldığı araçlarda motorun yeni gibi çalışması ve yüksek performans sağlayacağı vurgulanıyor5.

Shell’in Reklam Filmi, “Yüzyılın Yolculuğu” Yayınlandı

May 17, 2023

1923’ten bugüne Türkiye’nin gelişimine enerji katma misyonuyla çalışan Shell, Türkiye’deki yüzyıllık yolculuğunu kutladığı özel bir reklam filmi yayınladı. 100 yıldır Türkiye’ye yönelik yatırım ve hizmetleri ile enerji değer zincirinde gelişimin tüm halkalarında faaliyette bulunan Shell, sektöründe birçok ilke imza attı. İstihdam, inovasyon ve sosyal yatırımları ile hayatın her alanında gelişimi destekleyen Shell, yayınladığı reklam filminde “Varış Noktamız Hep İleride” diyerek Türkiye’deki köklü geçmişini ve geniş faaliyet alanını anlatıyor.

Shell Türkiye, deprem bölgesinde yaraları sarmak için sosyal projeleri devreye alıyor

May 02, 2023

Shell Türkiye, 6 Şubat’ta yaşanan deprem afetinin yaralarını sarmak için bölgede kurduğu 20 noktada 2 yıl boyunca çocuklara, gençlere ve kadınlara yönelik sosyal ve duygusal destek programları başlatıyor. Programlar TEGV, TOG ve TKDF iş birliğiyle gerçekleşiyor. Bu programların yanı sıra kadın girişimcileri desteklemek için sosyal girişim olan Kadınların Elinden ile iş birliğiyle deprem bölgesindeki kadın kooperatiflerinin ürettiği ürünleri, Shell Select Marketler’de misafirleriyle buluşturarak sürdürülebilir bir şekilde kadın girişimcileri desteklemeyi amaçlıyor.

Zor Günlerin Üstesinden Birlikte Geleceğiz

Mar 30, 2023

Shell olarak 100 yıldır faaliyet gösterdiğimiz ülkemizde yaşanan en büyük afetlerden biri olan 6 Şubat depremini takiben tüm imkanlarımızı bölge için seferber ettik.

Basın ve Kamuoyu Açıklaması

Şub 12, 2023

Tüm Türkiye olarak yaşadığımız en büyük afetlerden biri olan 6 Şubat depreminin acısını derinden hissediyoruz.

Shell Türkiye Ülke Başkanımız Ahmet Erdem "Şelale Kadak ile 15 Dakika" Powered by Shell'in Konuğu Oldu!

Oca 30, 2023

Şelale Kadak ile 15 Dakika” Powered by Shell YouTube programının 2023 serisinde, ilk konuk Shell Türkiye Ülke Başkanımız Ahmet Erdem oldu.

Shell, 100 Yıldır Türkiye’nin Gelişimine Enerji Katıyor

Oca 12, 2023

1923 yılında Türkiye’deki faaliyetlerini başlatan Shell, Cumhuriyet’in 100. yılı ile birlikte markanın Türkiye’deki 100. yılını da kutluyor. 100 yıldır yatırım ve hizmetleri ile enerji değer zincirinin hemen hemen tüm halkalarında faaliyette bulunan Shell, sektöründe birçok ilke imza attı. İstihdam, inovasyon ve sosyal yatırımları ile hayatın her alanına enerji ve güç katan Shell, gelecek yüzyılda da Türkiye’nin gelişimi için aynı yolda ilerleyecek.

Shell Türkiye’nin 100. Yılını kutlamaktan gurur duyuyoruz!

Oca 12, 2023

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılında, Shell’in Türkiye’de faaliyete başlamasının da 100. Yılını kutlayacak olmaktan gurur duyuyoruz.