SHELL ve VESTEL’DEN BAHAR FIRSATI

Müşterilerinin ihtiyaçlarına özel avantajlar sağlayan iş birlikleriyle de fark yaratan Shell & Turcas, yeni kampanyasıyla yine kazandırıyor.
SHELL ve VESTEL’DEN BAHAR FIRSATI

Shell & Turcas ve Türkiye’nin önde gelen elektronik ve beyaz eşya üreticilerinden Vestel’in iş birliğiyle gerçekleştirilen kampanyayla Shell ClubSmart Card sahipleri, 15 Nisan – 10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Vestel'den tek seferdeki 400 TL ve üzeri alışverişlerinde, Shell’den 30 TL* değerinde yakıt kazanıyor!

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketi** Shell & Turcas ve Türkiye’nin önde gelen elektronik cihaz ve beyaz eşya üreticisi Vestel, müşterilerine çok kazandıran kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kampanya ile Vestel mağazalarından ve www.vestel.com.tr üzerinden tek seferde 400 TL ve üzeri elektronik ve solo beyaz eşya ürün alışverişi yapan Shell ClubSmart Card sahipleri, Shell’den 30 TL değerinde yakıt hediyesi kazanacak.

Vestel’den alışveriş yapan Shell ClubSmart Card sahiplerinin kazançlı çıkacağı kampanyaya katılmak için kart sahibinin, cep telefonundan “SHELL” yazıp 1 boşluk bırakarak Shell ClubSmart Card numarası ile alışveriş anında müşterinin Vestel’e bildirdiği telefon numarasına kısa mesaj ile iletilen kampanya kodunu tüm operatörler için 2313’e kısa mesajla göndermesi gerekiyor.

* Hediye puanlar 15 Mayıs’ta yüklenecek olup, kullanılmayan puanlar 2 Haziran tarihinde silinecektir.

**Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital’in 15 yıldır gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması” kapsamında 2014 yılında “Akaryakıt Sektörünün En Beğenilen Şirketleri” listesinde birinci sırada yer aldı.

www.shell.com.tr

Bilgi için:

Hill + Knowlton Strategies – 0212 270 52 32

Tolgahan Özkan – baris.altintas@hkstrategies.com.