Shell, Antalya-Kundu İstasyonunun ‘Şampiyonluğu’nu Kutluyor

Shell istasyonlarının yarıştığı “Farkı Yaratan İnsandır Programı”nda, 2014 yılı Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Şampiyonu olan Antalya-Kundu Shell istasyonunun büyük başarısı Antalya’da kutlandı.

Türkiye’nin enerji sektörüne, ekonomisine ve istihdamına 92 yıldır katkıda bulunan Shell’in, en önemli küresel organizasyonlarından biri olan “Farkı Yaratan İnsandır” programı kapsamında, 2014 yılı Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Şampiyonu olan Kepezler İnşaat Antalya-Kundu Shell istasyonunun gurur verici başarısını kutlamak için Shell & Turcas yöneticileri; Antalya-Kundu istasyonunun yöneticileri ve çalışanları ile 9 Kasım’da Antalya’da düzenlen özel bir organizasyonda bir araya geldi.

Shell Station in Antalya-Kundu 'Championship Congratulations

Shell & Turcas üst yönetiminden CEO Felix Faber, Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı & Satış ve Operasyon Müdürü Burçin Toktamış ve tüm Perakende Satışlar Yönetim kadrosunun katıldığı organizasyonda, Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşverenleri Sendikası (TABGİS) Antalya Temsilcisi Semih Beken, Kepezler İnşaat Antalya-Kundu Shell istasyonunun sahibi Zafer Kepez’e bir teşekkür plaketi verdi.

Shell Station in Antalya-Kundu 'Championship Congratulations

Kepezler İnşaat Antalya-Kundu Shell istasyonu, Mayıs ayında Paris’te gerçekleşen ve 65 ülkeden 16 bin 700 Shell istasyonunun yarıştığı  “Farkı Yaratan İnsandır” programı “Parlayan Yıldızlar” etkinliğinde, 2014 yılı Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Şampiyonu olarak Türkiye’ye 6. kez üst üste şampiyonluk mutluluğu yaşattı.

Ülkemize haklı gururu yaşatan Antalya - Kundu Shell istasyonunda gerçekleştirilen ve 100’den fazla davetlinin katıldığı kutlama yemeğinde Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Burçin Toktamış, Antalya-Kundu Shell istasyonu ekibine “Farkı Yaratan İnsandır” programında gösterdikleri üstün performans için tek tek isimleriyle teşekkürlerini sunarak, “Türkiye’yi küresel bir organizasyonda başarıyla temsil ederek bizleri gururlandırdınız. Shell markası altında, istasyonunuzu ziyaret eden misafirlerinizi en iyi şekilde ağırladınız. Yakaladığınız üstün başarı için sizleri tebrik ediyoruz. Kişiselleştirdiğiniz mükemmel hizmetinizle, müşterilerimizi misafir gibi ağırlayarak onları gülümsettiniz” dedi.

Kutlamanın dikkat çeken iki unsurundan biri, “Şampiyon Kundu’dan misafirlerine teşekkürlerle” notuyla sunulan ve 40 yıl hatrı olan kuru kahve sürpriziydi. İstasyonu ziyaret eden müşterilere akaryakıt alımlarından bağımsız sürpriz kahve paketleri ikram edildi. Kutlamanın çok konuşulan ve duygusal anlar yaşatan bir bölümü de, istasyon çalışanlarına hediye edilen “Shell logolu iş kartvizitleri”ydi. Ön saha satış personelinden, madeni yağ uzmanına, market satış personelinden istasyonun lezzetli yemeklere imza atan aşçısına, tüm personel için özel olarak hazırlanan kartvizitler, Shell’in çalışanlarına ve sektöre verdiği değerin somut bir örneği olarak takdir gördü.

2012’den beri Shell markası altında hizmet veren Antalya – Kundu Shell istasyonu her ziyarette, her gün misafirlerine her şeyin çalışır durumda olduğu, temiz bir istasyon sunarak misafirlerinin ziyaretlerini hızlı ve kolayca tamamlamalarını sağladı. En önemlisi, müşterilerini misafir gibi ağırladı ve bu haklı başarıya imza attı.

Antalya Havalimanı’na 3 km uzaklıkta bulunan Antalya – Kundu Shell istasyonu, Antalya şehir merkezine uzanan doğu arteri üzerinde yer alıyor. Alanya ve Isparta hattı ile şehrin büyüyen ticari alanı Aksu ilçesini şehir merkezinden Lara Bölgesi’ne bağlayan güzergahta bulunması ve etrafındaki konut alanlarının genişlemesi nedeniyle istasyonun ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor. Yaz aylarında günde 650’ye kadar çıkan ziyaretçi araç sayısının yılın geri kalanındaki günlük ortalaması ise 450 civarında bulunuyor.

Müşterilerin istasyonu özellikle tercih etmesinde; çalışanlarının güleryüzlü hizmeti, şehrin lokomotif sektörü turizme destek için yolcu otobüslerine verilen ücretsiz yıkama hizmeti ve tüm yıl boyunca süren çay/kahve ikramları ile istasyonun uğrak mola yeri haline gelmesi büyük rol oynuyor. 2012 yılından bu yana Shell markası altında hizmet veren Antalya-Kundu Shell istasyonunun sahibi Zafer Kepez ise konuşmasında, “Antalya-Kundu Shell olarak her ziyarette, müşterilerimizi misafir gibi ağırlıyoruz. İmza attığımız bu haklı başarının devamı için ekip olarak azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hep birlikte kesilen Şampiyonluk Pastası ile sona eren kutlama yemeğinden sonra Shell & Turcas yöneticileri, istasyon çalışanlarıyla sohbet etme fırsatı da buldular.

Dünden Bugüne ‘Farkı Yaratan İnsandır’ Programı

En iyi hizmet kalitesini sunarak her istasyonda, her ziyarette, her gün gülümseyen müşteriler yaratmayı  amaçlayan “Farkı Yaratan İnsandır” programı ilk kez 2006 yılında 12 ülkede uygulanmaya başlandı. 2007 yılı itibarı ile bu programa dahil olan Shell & Turcas, Türkiye’nin dört bir tarafında hizmet kalitesine odaklanan istasyonları sayesinde, “Farkı Yaratan İnsandır” programında üstün başarılara imza atıyor. Shell en önemli küresel organizasyonlarından biri olan Farkı Yaratan İnsandır programında kazanılan ödüller, Shell & Turcas’ın Türkiye’de “En İyi Müşteri Deneyimini Sağlayan Marka Olma” hedefini ne kadar iyi özümsediğini ve bu konuda yılmadan çalıştığını ortaya koyuyor.

Shell’e Hoş Geldiniz!

‘’En İyi Müşteri Deneyimini Sağlayan Marka Olma” hedefine ulaşmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Shell & Turcas, geçtiğimiz Nisan ayı itibariyle “Shell’e Hoş Geldiniz” isimli yeni bir müşteri deneyimi programı başlatarak, istasyonlardaki hizmetlerini farklılaştırmaya devam ediyor. Türkiye, Shell’in küresel olarak faaliyet gösterdiği 80 ülke arasında “Shell’e Hoş Geldiniz” programını hayata geçiren ilk ülke oldu. Program kapsamında Shell & Turcas, müşteri ihtiyaçlarına özel tasarlanmış hizmetleri ile istasyonlardaki müşteri deneyimini farklılaştırıyor ve bu amaçla bir çok yeni proje uyguluyor.

Shell & Turcas’ın istasyon çalışanlarına özel hazırlanmış 100 bin adam/saatin üzerindeki çalışan eğitimi programıyla, bugüne kadar 75 ilde 15 binden fazla istasyon çalışanı, müşteri deneyimini geliştirme hedefi doğrultusunda kapsamlı bir eğitim aldı. Müşterilerine kendilerini özel hissedecekleri bir alışveriş deneyimi sunan Shell & Turcas, istasyonlarına gelen herkesin keyifli dakikalar geçirmesini ve yüzlerinde bir gülümseme ile yola devam etmesini sağlamayı hedefliyor. Öte yandan Shell & Turcas, ilklerine bir yenisini daha ekleyerek, Mayıs 2015’te Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) verdiği Müşteri Dostu Marka belgesini alan Türkiye’de petrol piyasası akaryakıt dağıtım markaları arasındaki ilk marka oldu.

Bilgi için:

Hill + Knowlton Strategies – 0212 270 52 32