Alışverişiniz Gittigidiyor’dan, Yakıtınız Shell’den!

Shell & Turcas, Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Gittigidiyor ile başlattığı yeni kampanyayla, müşterilerine kazandırmaya devam ediyor.
alışverişiniz gittigidiyordan yakıtınız shellden!

Shell ClubSmart Card sahipleri 3-31 Ağustos 2015 tarihleri arasında, Gittigidiyor e-ticaret sitesinden (www.gittigidiyor.com) tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerinde Shell’den 20 TL* değerinde yakıt hediyesi kazanıyor!

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketi** Shell & Turcas ve Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu Gittigidiyor, kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Gittigidiyor üzerinden tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Shell ClubSmart Card sahipleri, Shell’den 20 TL değerinde akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecek yakıt hediyesi kazanıyor. Kampanyaya katılmak için kart sahibinin, cep telefonundan “GGSHELL” yazıp 1 boşluk bırakarak, Shell ClubSmart Card numarasını ve Gittigidiyor’dan yapacağı alışveriş sonrasında kendisine SMS ve e-posta ile iletilen kampanya kodunu, tüm operatörler için 2313’e kısa mesajla göndermesi gerekiyor.

Shell güler yüzlü hizmeti ile fark yaratıyor

Shell & Turcas, değişen perakende sektörü ve tüketici ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini farklılaştırmak amacı ile geçtiğimiz Nisan ayında “Shell’e Hoş Geldiniz” müşteri deneyimi programını başlattı. Türkiye, Shell’in küresel olarak faaliyet gösterdiği 80 ülke arasında “Shell’e Hoş Geldiniz” programını hayata geçiren ilk ülke oldu. "En İyi Müşteri Deneyimini Sağlayan Marka Olma” hedefine ulaşmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Shell & Turcas, “Shell’e Hoş Geldiniz” programı kapsamında, birçok projeye imza atıyor. Bu amaçla Shell & Turcas, istasyon çalışanlarına özel hazırlanmış 100 bin adam/saatin üzerindeki çalışan eğitimi programını uygulamaya koydu.

Yenilenen eğitim programıyla 15 binden fazla istasyon çalışanı, müşteri deneyimini geliştirme hedefi doğrultusunda kapsamlı bir eğitim alacak. Müşterilerine kendilerini özel hissedecekleri bir alışveriş deneyimi sunan Shell & Turcas, istasyonlarına gelen herkesin keyifli dakikalar geçirmesini ve yüzlerinde bir gülümseme ile yola devam etmesini sağlamayı hedefliyor. Ayrıca Shell Motorist uygulamasını App Store veya Google Play’den indiren Shell müşterileri kendilerine özel tekliflerinden yararlanabiliyor.

*Hediye puanlar 8 Eylül 2015’de yüklenecek olup, kullanılmayan puanlar 1 Ekim 2015 tarihinde silinecektir.

**Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital’in 15 yıldır gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması” kapsamında 2014 yılında “Akaryakıt Sektörünün En Beğenilen Şirketleri” listesinde birinci sırada yer aldı.

Ayrıntılı bilgi için: www.gittigidiyor.com ve www.shell.com.tr

Bilgi için

Hill + Knowlton Strategies – 0212 270 52 32