Shell’den Axess ile Mutlu Alışverişler!

Shell & Turcas, Axess ile başlattığı yeni kampanyayla, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel kampanyalarına devam ediyor.

Axess ile 20 Temmuz – 30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Axess üyesi SHELL istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde 3 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan müşteriler, Axess üyesi Shell istasyonlarında akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecek 20 TL yakıt hediyesi kazanıyor!

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketi* Shell & Turcas ve Axess kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Kampanya kapsamında kazanılan chip-para’lar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 15 Eylül 2015 tarihine kadar kampanyaya katılan tüm Axess üyesi Shell istasyonlarında yapılacak bir sonraki akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecek.

Shell güler yüzlü hizmeti ile fark yaratıyor

Shell & Turcas, değişen perakende sektörü ve tüketici ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini farklılaştırmak amacı ile geçtiğimiz Nisan ayında “Shell’e Hoş Geldiniz” müşteri deneyimi programını başlattı. Türkiye, Shell’in küresel olarak faaliyet gösterdiği 80 ülke arasında “Shell’e Hoş Geldiniz” programını hayata geçiren ilk ülke oldu. "En İyi Müşteri Deneyimini Sağlayan Marka Olma” hedefine ulaşmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Shell & Turcas, “Shell’e Hoş Geldiniz” programı kapsamında, önümüzdeki dönemde birçok projeye imza atacak. Bu amaçla Shell & Turcas, istasyon çalışanlarına özel hazırlanmış 100 bin adam/saatin üzerindeki çalışan eğitimi programını uygulamaya koydu. Yenilenen eğitim programıyla 15 binden fazla istasyon çalışanı, müşteri deneyimini geliştirme hedefi doğrultusunda kapsamlı bir eğitim alacak.

Müşterilerine kendilerini özel hissedecekleri bir alışveriş deneyimi sunan Shell & Turcas, istasyonlarına gelen herkesin keyifli dakikalar geçirmesini ve yüzlerinde bir gülümseme ile yola devam etmesini sağlamayı hedefliyor.