Shell, akaryakıt kategorisinde ‘en cool marka’ seçildi

Ara 05, 2019

Marketing Türkiye ve Roamler Türkiye iş birliğinde bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Cool Markalar Araştırması’nın sonuçları açıklandı. Araştırmada Shell akaryakıt kategorisinde tüketiciler tarafından ‘En Cool Marka’ seçildi.

Tüketici, “Shell ClubSmart’tan vazgeçmem” dedi

Kas 07, 2019

Tüketicilerin, sadakat programları konusunda tercih ve alışkanlıklarını ortaya koyan Türkiye Sadakat Programları Araştırması’nın beşincisi tamamlandı. Ketchup Loyalty Marketing tarafından gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, Shell’in ClubSmart sadakat programı akaryakıt kategorisinde “En Çok Kullanılan Sadakat Programı”, “Tüketicinin Vazgeçmem Dediği Program” ve “Programların Mobil Uygulama Kullanım Oranları” kategorilerinde birinci oldu.

Shell&Turcas'ın enerjisini güneşten alan istasyon sayısı 3 oldu

Kas 05, 2019

Yenilikçi yatırımlarıyla Türkiye’de akaryakıt sektörüne öncülük eden Shell&Turcas, elektriğini güneş enerjisinden sağlayan istasyon sayısını artırıyor.

Trafikte Küçük Hata Yoktur

Eki 14, 2019

Küçükler, büyüklere ‘Trafikte Küçük Hata Yoktur’ diyecek

DenizBank ve Shell’den, üreticilere akaryakıtta 0 faiz avantajı sağlayan iş birliği

Eyl 27, 2019

DenizBank ve Shell & Turcas, Ekim ayı boyunca Üretici Kart ile yapılacak akaryakıt alışverişlerinde 6 ay vade ve 0 faiz sunan, Ekim ayını takiben ise 5 ay vade ve 0 faiz avantajı ile devam edecek bir iş birliğine imza attı.

Shell’den 1 milyon TL değerinde hediye yakıt kampanyası

Haz 17, 2019

Shell & Turcas, 30 Mayıs – 18 Ağustos 2019 tarihleri arasında Türkiye genelindeki istasyonlarından akaryakıt veya otogaz alan 500 kişiye, toplamda 1 milyon TL değerinde yakıt hediye edecek.