Shell&Turcas’ın Kapıcı İstasyonu Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonu

“Farkı Yaratan İnsandır Programı”nda aldığı üstün başarı ile Zafer Petrol – Kapıcı Shell Düzce İstasyonu “2015 Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonu” seçildi.
2015 European and South African Champion award.

Shell’in küresel çapta müşteri odaklılığı konusunda tutku ile çalışan çalışanlarını ödüllendirdiği Parlayan Yıldızlar etkinliğinde, “Farkı Yaratan İnsandır Programı”nda elde ettiği üstün başarı ile Zafer Petrol – Kapıcı Shell Düzce İstasyonu “2015 Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonu” seçildi.

Shell & Turcas 2007 yılından bu yana “Farkı Yaratan İnsandır” programında elde ettiği şampiyonluklar ile Shell’in global organizasyonunda dikkat çekiyor. Müşteri memnuniyetini ve üstün hizmet kalitesini esas alan “Farkı Yaratan İnsandır Programı ilk kez 2006 yılında 12 ülkede uygulanmaya başladı. Shell & Turcas bu programa dahil olduğu 2007’den beri her yıl büyük başarılara imza attı. Türkiye’nin farklı yerlerinden Türkiye şampiyonu olan Shell istasyonları Avrupa ve dünyada önemli dereceler aldı ve almaya devam ediyor.

Shell & Turcas’ın Kapıcı Shell Düzce istasyonu da, güleryüzlü hizmeti, üstün hizmet kalitesi ve müşteri deneyimini geliştirmeye gösterdiği özenle, 16-21 Mayıs tarihleri arasında Tokyo’da düzenlenen “Smiling Stars” (Parlayan Yıldızlar) etkinliğinde “Tek İstasyonlu Bayi” kategorisinde “2015 Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonluğu”nu kazandı.

46 ülkeden 16 bin Shell istasyonunun yarıştığı “Farkı Yaratan İnsandır Programı”nda, Shell&Turcas yıllardır sürdürdüğü başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Dünyanın dört bir yanında kendisini müşteri memnuniyetine adamış çalışanların ve iş ortaklarının buluştuğu “Farkı Yaratan İnsandır” programında ödül alanların katıldığı Parlayan Yıldızlar Etkinliği, Shell’in en önemli global etkinliklerinden biri.

Shell & Turcas CEO’su Felix Faber, Türkiye çapında 1020’nin üzerinde Shell istasyonunun günde 1 milyondan fazla misafire hizmet verdiklerini vurgulayarak, “Avrupa ve Güney Afrika birincisinin Türkiye’deki Shell istasyonları arasından seçilmesi bizim için çok gurur verici. Türkiye’ye bu haklı başarıyı yaşatan; göğsümüzü kabartan Zafer Petrol - Kapıcı Shell Düzce istasyonunun sahiplerini ve istasyon ekibini üstün başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye’ye Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonluğunu kazandıran Zafer Petrol - Kapıcı Shell Düzce istasyonunun ortağı Zafer Hayali ise düşüncelerini şöyle ifade etti:

“Yaklaşık 27 yıl önce katıldığımız Shell & Turcas, hizmet standartımızı geliştirmemizi ve müşteri memnuniyetimizi artırmamızı sağlayan katkılarıyla bizi hep destekledi. Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonluğumuzu Shell’in müşteri memnuniyetine odaklanan hizmet anlayışına, yenilikçi ürünlerine ve standartlarımızı hep yukarıya taşımamıza yardımcı olan eğitim programlarına borçluyuz. Hiç şüphesiz bu şampiyonlukta en büyük pay istasyon çalışanlarımıza ait. Onlar Shell’in ürün ve hizmetlerini içselleştirdiler ve müşterilerimize başarıyla sundular. Hepsine teşekkür ediyorum.”