Shell'den 20. Yıla Özel Hizmet

Türkiye’de bir ilk olan Shell Taşıt Tanıma Sistemi, 20’inci yaşını kutlarken müşterilerine sunduğu Shell FiloPlatform’uyla bu kutlamayı taçlandırıyor.
care in rows

Türkiye’de alanında ilk ve lider olan Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile her geçen gün daha da büyüyen, yenilenerek gelişen hizmetleri ve avantajları ile şirketlerin değer katan “İş Ortağı” olmaya devam ediyor.  Bu sene 20’inci yaşını kutlayan Shell Taşıt Tanıma Sistemi yeni filo takip ürünü Shell FiloPlatform ile filo yönetiminde gerçek kontrol sağlamayı vaadediyor.

Shell person standing

Shell & Turcas Petrol A.Ş Ticari Filo Müdürü Mehmet Ünal, TTS’nin 20. yılında yeni hizmetleri  olan Shell FiloPlatform hakkında görüşlerini paylaştı: “Bu sene Shell Taşıt Tanıma Sistemi’nin 20. yılını kutlarken yeni filo takip hizmetimiz Shell FiloPlatform’u müşterilerimizle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Shell Taşıt Tanıma Sistemi’yle akaryakıt tüketiminde tam kontrol ile tanıştırdığımız şirketler, Shell FiloPlatform sayesinde şimdi de filo yönetiminde gerçek kontrol ile tanışacaklar. Sadece Shell TTS kullanıcılarının üye olabildiği kurumsal sadakat programımız Shell Business Club, Shell FiloPlatform hizmetini müşterilerimize sunuyor. Müşterilerimiz araçlarını sadece ofislerindeki bilgisayarlardan değil, internet bağlantısı olan tüm tablet ve cep telefonları üzerinden rahatlıkla takip edip yönetebilecekler."

Shell FiloPlatformu'nun müşterilerine sağlayacağı birçok olanağı anlatan Ünal, "Bunun yanı sıra müşterilerimiz, Shell FiloPlatform  sayesinde sisteme tanımlı araçları harita üzerinde canlı olarak görüntüleyebiliyor, son konum verilerini,hız bilgilerini tespit edebiliyorlar, yakıt tüketim takibi entegrasyonu sayesinde yakıt tüketimlerini de kontrol edebiliyorlar. Müşterilerimize sadece akaryakıt tedariği konusunda yardımcı olmuyoruz; aslında tam bir filo yönetimi fırsatı sunuyoruz. Araçların kontrol dışı kullanımlarından yine araçların bakım ve onarımlarının takibine kadar müşterilerimize tasarruf sağlayacak  birçok konuda  destek sağlayabiliyoruz. Böylece onlara değer katan, stratejik iş ortağı olma yolunda bir adım daha atmış bulunuyoruz,” diyerek sözlerine devam etti.

Kobilere desteğimizi sürdüreceğiz

20. yıllarında da KOBİ’lere desteklerini sürdüreceklerini ifade eden  Ünal “Shell olarak Türkiye’nin güçlü ekonomisine katkıda bulunan, ülkenin önde gelen sanayi devlerinin enerji alanındaki önemli çözüm ortaklarından biri olurken; aynı zamanda ülkemizin gelişmesinde ve ilerlemesinde  büyük rol oynayan KOBİ’lerin ihtiyaçlarına özel  olarak sunduğu çözümler ile onların global arenadaki rekabetçiliğini arttıran ve ekonomimize sundukları katkıya destek olmayı hedefleyen bir firmayız; bundan sonraki süreçte de KOBİ’lere olan desteğimizi  sektöre kazandıracağımız yeniliklerle sürdüreceğiz” dedi.

Shell & Turcas öncü bayileriyle bir araya geldi

Shell FiloPlatform’un tanıtımı ve  2016 stratejisinin paylaşımı için öncü bayileriyle bir araya gelen Shell & Turcas Ticari Filo ekibi toplantıda ayrıca içerikleri yenilenen kurumsal sadakat programı Shell Business Club’ın detayları ile birlikte Shell Ticari Filo iş kolunun önceliklerini iş ortaklarıyla paylaştı. Toplantıda 1996 yılından beri sektörlerinde  lider olduklarının vurgusunu yapan Mehmet Ünal,Shell& Turcas olarak  bayilerine verdikleri desteklerinin de devam edeceğini belirtti. Toplantıya Türkiye’nin çeşitli illerinden 32 önemli bayi katıldı.

Öncü bayilerin katıldığı toplantıdan bir hafta sonra, Antalya’da öncü bayilerin satış ekipleri için bir toplantı düzenlendi ve bu toplantıya yaklaşık 100 satış sorumlusu katıldı. Toplantıda, bayilerin satış ekiplerine Shell Ticari Filo’nun öncelikleri, müşterilere kattığı değer ve stratejileri ile ilgili eğitimler verilirken Shell FiloPlatform da tanıtıldı.

Shell Taşıt Tanıma Sistemi, bugün Türkiye’nin  dört bir tarafındaki yaklaşık 20.000  firma, 500.000’i aşkın araç tarafından kullanılıyor. Online sistem bağlantısı ile sürekli iletişim, etkin ve pratik filo yönetimi imkanı sunan Shell Taşıt Tanıma Sistemi’nin geniş hizmet ağı sayesinde, filo sahipleri tüm Türkiye’ye yayılmış 1000’i aşkın Shell akaryakıt istasyonunda bulunan  bu hizmetten yararlanabiliyor. Shell’in filoya sahip kurumlara sundukları tüm çözümler hakkında www.shell.com.tr adresinden bilgi almak mümkün.

EDİTÖRE NOT:

Shell FiloPlatform’un Sunduğu Avantajlar:

Shell FiloPlatform sayesinde:

• Filonuzu internet olan her noktadan ve cihazdan kolaylıkla takip edebilirsiniz
  • Filonuzu 7 gün 24 saat takip ederek,araçlarınızın hız, işe başlama ve bitirme gibi süreçlerinin kontrolünü tamamen sağlayabilir; işe başlama ve bitirme zamanlarını raporlayabilir ve iş akışını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
  • 7 gün 24 saat takip ve detaylıraporlamalarla araçlar ve sürücüler üzerindeki kontrolü artıran Shell FiloPlatform sayesinde, araçlarınızın çalınması veya kaybolması durumlarında araçlarınızı kolayca bulabilirsiniz.
  • İş dışı kullanımları, rölantide geçen zamanları,hız aşımlarını, kötü kullanımları tespit edebilir ve bunları engellemek için önlemler alabilir; böylece tasarruf sağlayabilirsiniz.
  • Shell FiloPlatform, özel yazılımlar ile araçların bakım, servis, onarım gibi faaliyetlerini de takip eder. Böylece filonuzun ömrünü uzatarak bakım ve kullanım maliyetlerinde ekstra tasarruf sağlayabilirsiniz.
  • Filolarınızın geçmiş izleme raporlarını simüle edilmiş animasyonlar olarak görebilir, yakıt tüketim raporlarını alabilir,filolarınızın aldığı toplam yakıt, yapılan km ve tutar bilgilerini değerlendirebilir ve ortalama yakıt tüketim bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Araçları filolara ayırıp harita üzerinde istediğiniz filolara göre görüntüleyebilmenizi sağlayan Platform ile araçlara sürücü tanımlamaları yapabilir ve sürücülere göre araçları takip edilebilirsiniz.
  • Harita üzerinde araca en yakın Shell istasyonlarını listeleyen Shell FiloPlatform, ilgili Shell istasyonu ve ara çarasında yol tarifi oluşturur; böylece en tasarruf sağlayan yolu filonuz için seçersiniz