Shell Türkiye’nin Yeni İK Müdürü Dilek Kızılcık Oldu

Shell Türkiye’nin İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine , Shell İngilitere ofisinde İK alanında çeşitli kademelerde çalışan Dilek Kızılcık atandı.
Turkey's New HR Director Shell Cranberry Wish Was

Türkiye’deki önde gelen uluslararası enerji şirketlerinden Shell Türkiye’nin İnsan Kaynakları (İK) Müdürlüğü görevine, 2007’den bu yana Shell bünyesinde, İK alanında farklı sorumluluklar üstlenen Dilek Kızılcık atandı.

Siemens ve Kordsa Global gibi sektörlerinin önde gelen şirketlerinde İK alanında farklı sorumluluklar üstlenerek deneyim kazandıktan sonra, 2007 yılında Shell & Turcas Petrol A.Ş. İK departmanına katılan Kızılcık, son beş yılda, Shell İngiltere’de sırasıyla Global Yetenek Yönetimi Danışmanı ve İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yaptı.

Lisans eğitimini Psikoloji ve Reklamcılık alanlarında tamamlayan ve Örgütsel Davranış üzerine yüksek lisans derecesi de bulunan Kızılcık  yetenek yönetimi, ücret ve menfaatler yönetimi, seçme- değerlendirme başta olmak üzere, İnsan Kaynaklarının tüm alanlarında 15 yıldan fazla deneyime sahiptir.