Shell Bonus Card'lıları Da Gülümsetiyor

Shell & Turcas, Türkiye’nin önde gelen kredi kartlarından Bonus ile başlattığı kampanyasıyla müşterilerine kazandırmaya ve onları gülümsetmeye devam ediyor.

Müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda sunduğu ürün ve hizmetlerle keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan ve hizmetlerini farklılaştırmak amacıyla “Shell’e Hoş Geldiniz” müşteri deneyimi programını uygulayan Shell & Turcas, Türkiye’nin önde gelen kredi kartlarından Bonus ile başlattığı yeni kampanyasıyla, müşterilerine kazandırmaya ve onları gülümsetmeye devam ediyor. 1 Eylül – 15 Ekim 2015 tarihleri arasında Bonus üyesi SHELL istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde 4 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan müşteriler, 25 TL değerinde Bonus kazanıyor!*

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketi** Shell & Turcas ve Bonus kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bonus ile 1 Eylül – 15 Ekim 2015 tarihleri arasında Bonus üyesi SHELL istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde 4 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan müşteriler,  25 TL değerinde Bonus kazanacaklar ve kazandıkları bonusları 21 – 31 Ekim 2015 tarihleri arasında kampanyaya katılan Bonus üyesi Shell istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanabilecekler.

Shell güler yüzlü hizmeti ile fark yaratıyor

Shell & Turcas, değişen perakende sektörü ve tüketici ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini farklılaştırmak amacıyla geçtiğimiz Nisan ayında “Shell’e Hoş Geldiniz” müşteri deneyimi programını başlattı. Türkiye, Shell’in küresel olarak faaliyet gösterdiği 80 ülke arasında “Shell’e Hoş Geldiniz” programını hayata geçiren ilk ülke oldu. "En İyi Müşteri Deneyimini Sağlayan Marka Olma” hedefine ulaşmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Shell & Turcas, “Shell’e Hoş Geldiniz” programı kapsamında, önümüzdeki dönemde birçok projeye imza atacak. Bu amaçla Shell & Turcas, istasyon çalışanlarına özel hazırlanmış 100 bin adam/saatin üzerindeki çalışan eğitimi programını uygulamaya koydu. Yenilenen eğitim programıyla 15 binden fazla istasyon çalışanı, müşteri deneyimini geliştirme hedefi doğrultusunda kapsamlı bir eğitim alacak.

Müşterilerine kendilerini özel hissedecekleri bir alışveriş deneyimi sunan Shell & Turcas, istasyonlarına gelen herkesin keyifli dakikalar geçirmesini ve yüzlerinde bir gülümseme ile yola devam etmesini sağlamayı hedefliyor.

* Kampanya 01 Eylül-15 Ekim 2015 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerlidir. Aynı günde yapılan 100 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir. Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 25 TL bonus kazanabilir. Kazanılan bonus  21 – 31 Ekim 2015 tarihleri arasında kampanyaya katılan Bonus üyesi Shell istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilir. Diğer banka Bonus’ları 21 – 31 Ekim 2015  tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarındaki harcamalarında  indirim alacak ve ekstrelerine yansıtılacaktır.

Kampanyaya Bonus, Flexi, Money Bonus, Paracard, Bonus Business ve Easy kartlar dahildir. Bonusnet bankalarına ait bireysel ve ticari kartlara ilişkin katılım bilgileri www.bonus.com.tr adresindedir. Taksitli işlemler, vadeli taksit, bonus kullanımları, sanal pos, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir. Katılım için ilk harcamadan önce SHELL yazıp; Garanti Bonus sahipleri 3340’a, Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri  4616’ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e, ING Bonus sahipleri 2205'e, Türkiye Finans Happy Card sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus sahipleri 8222’ye, ABank Bonus sahipleri 4055’e, Tekstilbank Bonus sahipleri 05327524404’e SMS göndermelidir.

PTT Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir. Bonus Flexi ,Flexi, Bonus Genç card'lar kampanyaya katılım için harcamadan önce EVET SHELL yazıp, bir boşluk bırakıp kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a sms göndermelidir. Bonus Flexi, Bonus Genç ve Flexi için kampanya katılım ücreti 2,99 TL dir. Tüm kartlar için katılım SMS’inin sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır. Kampanyaya Garanti Bonus, diğer banka Bonus kartları ve Money Bonus ile katılan müşteriler, Bonus Flexi, Bonus Genç ve Flexi ile de ayrıca kampanyaya katılarak,-en fazla 25 TL olmak üzere- ikinci defa bonus kazanabilirler. İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

İşlemler mutlaka Garanti Bankası POS'undan geçmelidir. Kampanyada gönderilen kısa mesajlar Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Kampanyaya katılım SMS’leri KDV ve ÖİV dahil Avea aboneleri için 0,60 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,415 TL’dir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz.

**Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital’in 15 yıldır gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması” kapsamında 2014 yılında “Akaryakıt Sektörünün En Beğenilen Şirketleri” listesinde birinci sırada yer aldı.

Bilgi için:

Hill + Knowlton Strategies – 0212 270 52 32