Shell’den Yapı Kredi Worldcard ile Yakıt Alanların Yüzü Gülüyor!

Shell & Turcas, Yapı Kredi Worldcard ile başlattığı yeni kampanyayla müşterilerine kazandırmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketi* Shell & Turcas ve Yapı Kredi Worldcard müşterilerine çok kazandıran kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Yapı Kredi Worldcard ile 1 Mayıs - 14 Haziran 2015 tarihleri arasında World Üye İşyeri olan  SHELL istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde 4 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan müşteriler, 15 - 25  Haziran 2015 tarihleri arasında World Üye İşyeri olan SHELL istasyonlarından yapacakları minimum 25 TL değerinde akaryakıt veya otogaz alımlarından 25 TL indirim kazanıyor.

Kampanyaya katılmak için bireysel Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin, SHELL yazıp bir boşluk bırakarak kart numaralarının son 6 rakamını SMS ile 3160'a, Vakıfbank Worldcard sahiplerinin 6635'e göndermesi gerekiyor. Yapı Kredi World Business kart sahipleri ise İNDİRİM yazıp bir boşluk bırakarak kart numarasının son 6 rakamını SMS ile 3160'a göndererek kampanyaya katılabiliyorlar.

* SMS gönderimi ile kampanyaya son katılma tarihi 14 Haziran 2015'tir. Kampanyaya katılım için gönderilen her katılım SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir. Kampanya kapsamında işlemlerin Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılacak 25 TL değerinde indirim 8 Temmuz 2015 tarihinde bireysel kredi kartlarına yansıtılacaktır. World Business Kart sahiplerinin kazandığı indirimler ise Yapı Kredi Bankası tarafından belirlenecek firma müşteri numarası altındaki bir tane karta 9 Temmuz 2015 tarihinde yüklenecektir.

15 - 25  Haziran 2015 tarihleri arasında World Üye İşyeri olan SHELL istasyonlarından minimum 25 TL değerinde akaryakıt alımı yapmayan müşterilerin kredi kartlarına ise indirim yansıtılmayacaktır. Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanya tanımları müşteri bazında yapılmakta olup ve her müşteri en fazla 25 TL indirim kazanabilir. World Business Kartlar için de firma müşteri numarası altındaki tüm kartların yaptığı harcama için sadece bir karta bir kez 25 TL indirim yansıtılacaktır. Kampanyaya Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil olup Worldpuan ve Opet Worldcard ile yapılan alışverişler dahil değildir. Alışverişin iadesi durumunda kampanya geçersiz olacaktır.

*Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital’in 15 yıldır gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması” kapsamında 2014 yılında “Akaryakıt Sektörünün En Beğenilen Şirketleri” listesinde birinci sırada yer aldı.

Ayrıntılı bilgi için: www.worldcard.com.tr ve www.shell.com.tr

Bilgi için:

Hill + Knowlton Strategies – 0212 270 52 32