SHELL & TURCAS’TAN ANKARA, İZMİT, AYDIN'A 3 YENİ İSTASYON DAHA

Shell & Turcas’ın yeni istasyon adresleri Ankara Mamak, İzmit Kanlıbağ ve Aydın Söke oldu.

İstasyon ağını Türkiye’nin her noktasında genişleten akaryakıt sektörünün en beğenilen şirketlerinden Shell & Turcas*’ın yeni adresleri Ankara Mamak, İzmit Kanlıbağ ve Aydın Söke oldu.

Ürün ve hizmet kalitesiyle akaryakıt sektörünün en beğenilen şirketlerinden biri olan Shell & Turcas, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her noktada hizmet verebilmek için Türkiye’nin farklı noktalarında yeni istasyonlar açmaya devam ediyor. Bu kapsamda yatırımlarına devam eden Shell, artık Ankara Mamak, İzmit Kanlıbağ ve Aydın Söke’de de müşterileriyle buluşuyor olacak.

Ankara Mamak İstasyonu

Ankara Mamak Shell istasyonu

Ankara’da Mamak Nato Yolu Caddesi üzerinde konumlanan Ankara Mamak IKEA istasyonu, kaliteli yakıtların yanı sıra güler yüzlü hizmet anlayışı, modern altyapısı, temiz tuvaletleri ve tesisleriyle de müşterilerin beğenisini kazanıyor. Shell Ankara Mamak IKEA istasyonunda müşterilere Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ile Shell V-Power Nitro+ Performans Yakıtları ve Shell AutoGas ürünleri sunuluyor. Sürücüler, istasyonda Shell’in sadakat programı Shell Club Smart Card avantajlarından da yararlanabiliyorlar. Ayrıca istasyonda Taşıt Tanıma Sistemi, oto yıkama ve 24 saat açık market bulunmakta.

Aydın Söke İstasyonu

Aydın Söke Shell istasyonu

Söke çıkışında Bodrum / Söke-Aydın / İzmir otoban bağlantısına 3km mesafede bulunan Aydın Söke istasyonunda ise müşterilere Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ile Shell V-Power Nitro+ Performans Yakıtları ve Shell AutoGas ürünleri sunuluyor. Sürücüler, istasyonda Shell’in sadakat programı Shell Club Smart Card avantajlarından da yararlanabiliyorlar. Yine bu istasyonda da Taşıt Tanıma Sistemi, oto yıkama ve 24 saat açık market bulunuyor.

İzmit Kanlıbağ İstasyonu

İzmit Kanlıbağ Shell istasyonu

İzmit Kanlıbağ istasyonu için ise İzmit şehir içi minibüs yolu adres olarak belirlendi. Diğer tüm istasyonlarda olduğu gibi, güler yüzlü hizmetin modern bir altyapıyla buluştuğu istasyonda müşterilere Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ile Shell V-Power Nitro+ Performans Yakıtları sunuluyor. Sürücüler, bu istasyonda da Shell’in sadakat programı Shell Club Smart Card avantajlarından da yararlanabiliyorlar. Taşıt Tanıma Sistemi, oto yıkama ve 24 saat açık market de müşterilerin hizmetine sunuldu.

*Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital’in gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2013” kapsamında 11’inci kez “Akaryakıt ve Madeni Yağ Dağıtım Sektörünün En Beğenilen Şirketleri” arasında yer aldı.