CARDFİNANS SAHİPLERİ SHELL’DE KAZANIYOR

Shell’den CardFinans ile 75TL ve üzeri ilk 4 adet akaryakıt veya otogaz alımına, 25 Haziran’a kadar yakıt alımlarında kullanılabilecek 30TL'lik ParaPuan!
CARDFİNANS SAHİPLERİ SHELL’DE KAZANIYOR

Shell’den CardFinans ile 75 TL ve üzeri ilk 4 adet akaryakıt veya otogaz alımına, Shell istasyonlarında 25 Haziran’a kadar yakıt alımlarında kullanılabilecek 30 TL değerinde ParaPuan hediye!

Müşterilerine her zaman cazip fırsatlar sunan Shell & Turcas, CardFinans işbirliğiyle başlattığı kampanyayla kazandırmaya devam ediyor. CardFinans kredi kartı ile 5 Mayıs-20 Haziran 2014 tarihleri arasında Shell istasyonlarındaki Finansbank POS’larından 75 TL ve üzeri ilk 4 adet akaryakıt veya otogaz alanlar, anlaşmalı Shell istasyonlarında 25 Haziran’a kadar yakıt alımlarında kullanabilecekleri 30 TL değerinde ParaPuan kazanacak.

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketlerinden Shell & Turcas* ve Finansbank, müşterilere çok kazandıran kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kampanyayla birlikte Shell’den CardFinans ile yakıt alanlar ekstra kazançlı çıkacak.

5 Mayıs –20 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya göre, Shell istasyonlarında CardFinans ile Finansbank POS’larından farklı günlerde ve tek seferde yapılan 75 TL ve üzeri ilk 4 adet akaryakıt veya otogaz alımlarında müşteriler, anlaşmalı Shell istasyonlarında 25 Haziran’a kadar yakıt alımlarında kullanabilecekleri 30 TL değerinde ParaPuan hediyenin sahibi olacak.

Anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli olan kampanyaya katılmak oldukça basit. Katılmak isteyenlerin 5 Mayıs - 20 Haziran 2014 tarihleri arasında alışveriş yapmadan önce "SHELL" yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir. Alınacak kampanya katılım teyit mesajının ardından kampanyaya dahil olunur.

Detaylı bilgi için www.shell.com.tr  ve www.cardfinans.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya Hakkında

• ParaPuanlar ilk 4 alışveriş tamamlandığı an yüklenir ve 25.06.2014 tarihine kadar yalnızca kampanyaya dahil Shell istasyonlarındaki Finansbank POS’larından akaryakıt veya otogaz alırken kullanılabilir. Kullanılmayan ParaPuan’lar 26.06.2014 tarihinde geri alınır.
  • Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.
  •  Ticari kredi kartı sahipleri kampanyadan kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri müşteri bazında sadece 1 kez faydalanır.
  • Bireysel ek kartlarla yapılan alımlardan kazanılan ParaPuan’lar asıl karta yüklenir. Banka kartları, Kampanya Paketi’ne dahil olmayan Fix Cardlar, iade işlemleri ve ParaPuan ile yapılan alımlar kampanyaya dahil değildir.
  • Bir müşteri birden fazla bireysel kart kullansa bile kampanyadan yalnızca 1 kez faydalanabilir ve ParaPuanlar bankanın belirleyeceği, alışveriş yapılan bireysel kredi kartlarından birine yüklenir.
  • Yapılan harcamanın iptali/iadesi halinde, kazanılan ParaPuan’lar geri alınır, harcanmışsa tutar kredi kartına TL borcu olarak yansıtılır. Fix Card “Kampanya Paketi”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Fix Card Kampanya Paketine dahil olmak ve bilgi almak için: 0 850 222 0 900. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.
  • Finansbank ve SHELL kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital’in gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2013” kapsamında 11’inci kez “Akaryakıt ve Madeni Yağ Dağıtım Sektörünün En Beğenilen Şirketleri” arasında yer aldı.