SHELL & TURCAS’TAN NEVŞEHİR, İZMİR VE MARDİN’E YENİ İSTASYONLAR

Shell & Turcas, Türkiye’de sürekli genişleyen istasyon ağına Nevşehir, İzmir ve Mardin’de hizmete açılan yeni istasyonları ekledi.

Akaryakıt sektörünün en beğenilen şirketlerinden Shell & Turcas*, Türkiye’de sürekli genişleyen istasyon ağına yenilerini ekledi. Nevşehir, İzmir ve Mardin’de hizmete açılan yeni istasyonları ile Shell, kaliteli ürün ve hizmetlerini daha fazla noktada müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Ürün ve hizmet kalitesiyle akaryakıt sektörünün en beğenilen şirketlerinden biri olan Shell & Turcas, müşterilerin ihtiyaç duyduğu her noktada olma hedefiyle istasyon yatırımlarını sürdürüyor. Nevşehir, İzmir ve Mardin’de açılan yeni istasyonları ile Shell & Turcas, daha çok müşteriye Shell kalitesini ulaştırıyor.

Kaliteli yakıtların yanı sıra, özellikle şehirlerarası ulaşımda yakıt ve madeni yağ dışında sunduğu diğer hizmetlerle farklılık yaratan ve yolculukları boyunca müşterilerin her türlü ihtiyacını karşılamayı hedefleyen Shell istasyonları, güleryüzlü hizmet anlayışı,modern altyapı, temiz tuvaletleri ve tesisleriyle de müşterilerin beğenisini kazanıyor. Nevşehir, İzmir ve Mardin’de açılan yeni istasyonlarda müşteriler, Shell’in sadakat programı Shell Club Smart Card avantajlarından da yararlanabilecekler.

Shell Nevşehir Acıgöl İstasyonu

MARDİN’E YENİ İSTASYONLAR

Aksaray ile Nevşehir yolu üzerindeki Acıgöl bölgesinde konumlanan Nevşehir-Acıgöl istasyonunda müşterilere Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ile Shell V-Power Nitro+ Performans Yakıtları ve Shell AutoGas ürünleri sunuluyor. İstasyonda ayrıca Shell Taşıt Tanıma Sistemi, 24 saat açık market ve tuvalet bulunuyor.

Shell Seferihisar Çamlı İstasyonu

MARDİN’E YENİ İSTASYONLAR

Seferihisar-Güzelbahçe karayolu istikametinde bulunan Shell Seferihisar Çamlı istasyonu’nda, müşterilere Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ve Shell V-Power Nitro+ Performans Yakıtları sunuluyor. Ayrıca istasyonda Taşıt Tanıma Sistemi, 24 saat açık market ve tuvalet yer alıyor.

Shell Mardin Kızıltepe İstasyonu

MARDİN’E YENİ İSTASYONLAR

Mardin’in en işlek adreslerinden Kızıltepe’de açılan istasyonda müşterilere Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ile Shell V-Power Nitro+ Performans Yakıtları ve Shell AutoGas ürünleri sunuluyor. Ayrıca istasyonda Taşıt Tanıma Sistemi, oto yıkama, 24 saat açık market ve tuvalet bulunuyor.

*Shell & Turcas, aylık iş ve ekonomi dergisi Capital’in gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2013” kapsamında 11’inci kez “Akaryakıt ve Madeni Yağ Dağıtım Sektörünün En Beğenilen Şirketileri” arasında yer aldı.