BASIN BÜLTENİ

SHELL METAL FORUM, METAL SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜLERİNİ, SHELL’İN GLOBAL UZMANLARIYLA BULUŞTURDU

Teknolojik öncülüğüyle Türkiye’de ve dünyada 5 yıldır madeni yağlar pazar liderliğini koruyan Shell, düzenlediği “Shell Metal Forum” ile metal sektörünün öncü isimlerini, global uzmanlarıyla bir araya getirdi. İki gün süren forumda metal sektöründeki en son yenilikler ve gelişmeler ele alınırken, Shell uzmanları, sektörün kullanımına sunulan benzersiz ürün ve çözümleri anlattı.

Ar-Ge çalışmalarına sektörünün en büyük yatırımı gerçekleştirerek teknolojik liderliğini koruyan Shell, geçen yıl çok yoğun ilgi gören Teknoloji Forumu’nun ardından bu yıl metal sektörüne özel bir organizasyon gerçekleştirdi. 23-24 Mayıs 2012 tarihleri arasında Greenpark Otel’de düzenlenen Shell Metal Forum, Türkiye’deki metal sektörünün öncüleriyle, Shell’in global sektör ve ürün uzmanlarını buluşturdu.

Metal sektörünün önde gelen 30’a yakın firmasından 100’ü aşkın temsilcinin katldığı forumda, sektördeki son trendler ve dünya metal sektöründeki gelişmeler değerlendirildi. Sektörün önde gelen filtrasyon, rulman ve pompa üreticilerinden Bosch Rexroth, SKF ve HYDAC ise foruma sunumlarıyla katıldı.

“Rulman ve Yatak Sistemlerinde Yağlama Teknolojileri”, “Hidrolik Sistemlerde Yağlama Teknolojileri”, “Endüstriyel Dişli Kutularında Yağlama Teknolojileri” ve “Sabit ve Hareketli Ekipmanlarda Gres Uygulamaları”  gibi başlıkların ele alındığı forumda Shell’in teknoloji uzmanları performansı ve karlılığı en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olarak stratejileri, sektör temsilcileriyle paylaştı. Uzmanlar, Shell’in teknolojik üstünlüğünü yansıtan ürünler ve çözümler hakkında da bilgi verdi ve soruları yanıtladı.

SHELL METAL FORUM

“Başarının sırrı inovasyon”

Shell Madeni Yağlar Genel Müdürü Burçin Toktamış, Shell uzmanlığını sektör temsilcilerinin bilgisine bir kez daha sunma fırsatı yakaladıklarını belirterek şunları söyledi:

“Türkiye’deki iş ortaklarımızla zaten her zaman sağlam temellere dayanan bir işbirliğimiz var. Üstün teknolojimiz, uzman kadromuz ve güçlü bayi ağımızla Türkiye’nin önde gelen firmalarına çözüm sunuyoruz. Bu alanda başarılı olmamızın en büyük unsuru, Shell’in üstün Ar-Ge teknolojisidir.

5 yıldır hem dünyada, hem de Türkiye’de madeni yağlar pazar lideri olan Shell, bu istikrarlı başarıyı yaptığı her şeyin merkezine inovasyonu oturtarak yakalıyor. Teknolojik liderliğimizle her zaman sektörlere en etkin çözümü sunmaya devam edeceğiz.”