Haber

ORHAN GENCEBAY SHELL İLE KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLER

Orhan Gencebay’ın 60’ıncı sanat yılı için özel olarak hazırlanan albümde, Türkiye’nin önde gelen sanatçıları unutulmayan Gencebay şarkılarını seslendirdi.

Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Orhan Gencebay, 60’ıncı sanat yılını Shell’in de katkılarıyla hazırlanan çok özel bir albümle kutluyor. Aralarında Tarkan, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Emel Sayın, Duman, Athena, Volkan Konak gibi isimlerin yer aldığı sanatçılar, artık klasikleşen Orhan Gencebay şarkılarını “Orhan Gencebay İle Bir Ömür” albümü için seslendirdi. Shell, tüm sürücülere “Keyifli Sürüşler” dileyerek  bu değerli albüme destek verdi.

ORHAN GENCEBAY SHELL İLE KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLER

Enerjisini 60 yıldır koruyan, Türk müziğinin güçlü sesi Orhan Gencebay, Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt ve madeni yağ dağıtım şirketi* Shell & Turcas’ın da katkılarıyla çok özel bir albüm hazırladı. 60’ıncı sanat yılı için özel olarak hazırlanan “Orhan Gencebay İle Bir Ömür” adlı albümde, Türkiye’nin önde gelen sanatçı ve grupları, Orhan Gencebay’ın çok sevilen 32 şarkısını yeniden yorumluyor. Sanatçıların oluşturduğu koronun seslendirdiği “Batsın Bu Dünya” şarkısı da albümün finalinde yer alıyor.

“Orhan Gencebay İle Bir Ömür” albümü, Shell’in “Keyifli Sürüşler” dileğiyle müzikseverlere sunuldu. Shell trafikte emniyetli bir şekilde yolculuk etmeyi “keyifli sürüş” olarak görüyor. Çeşitli eğitim aktiviteleriyle ön ve arka koltukta emniyet kemeri kullanmak ve hız limitlerine uymak öncelikli olmak üzere, trafikte emniyet konusunda sürücülerin farkındalığını  artırmak üzere çalışıyor.

Albümde şu sanatçılar yer alıyor:
Ajda Pekkan, Athena, Berkay, Candan Erçetin, Demet Akalın, Deniz Seki, Duman, Ebru Gündeş, Emel Sayın, Emre Aydın, Hande Yener, İzel, Kutsi, Manga, Mustafa Ceceli, Mustafa Sandal, Nilüfer, Nükhet Duru, Özcan Deniz, Rafet El Roman, Seksendört,  Serdar Ortaç,  Sezen  Aksu, Sibel Can, Şevval Sam, Tarkan, Volkan Konak, Yaşar, Yıldız Tilbe, Yıldız Usmanova, Zara, Zerrin Özer.