BASIN BÜLTENİ

MİGROS VE TANSAŞ’TA, SHELL’DEN 10 TL’LİK YAKIT 5 TL’YE!

Shell ve Migros’un çok kazandıran kampanyaları devam ediyor. Money Club’ın ilgiyle takip edilen “Gördüğünüze İnanın” kampanyası çerçevesinde 6 Mart’ta Migros ve Tansaş’larda 50 TL ve üzerinde alışveriş yapanlar, Shell’den 10 TL değerindeki yakıtı yüzde 50 indirimle 5 TL’ye alacak.
MİGROS VE TANSAŞ’TA, SHELL’DEN 10 TL’LİK YAKIT 5 TL’YE!

Shell ve Migros’un tüketiciye birbirinden cazip fırsatlar sunan işbirliklerinin en yenisi, yine çok kazandıracak. Migros ve Tansaş müşterilerine, “Gördüğünüze İnanın” kampanyası çerçevesinde kaçırılmayacak Shell fırsatları sunulacak.

Tüm Migros, Tansaş, 5M ve Mjet formatlı mağazalarda geçerli olan kampanya kapsamında 6 Mart 2012 tarihinde Money Club ve Shell Club Smart  Card  ile 50 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, Shell’den 10 TL değerindeki yakıt hediyesini yüzde 50 indirimle sadece 5 TL’ye alabilecek.

Kampanya Hakkında:
Kampanya 45 bin adet 10 TL hediye yakıt ile sınırlıdır.

• Her hediye hakkı için alım yapılan karta 1 adet 10 TL değerinde puan yüklenecektir.
  • Her 50 TL alışveriş için müşteriler tarafından ödenecek 5 TL karşılığında, 10 TL değerindeki hediye yakıt, ilgili karta yüklenecektir.  Bir müşteri kampanyadan en fazla 5 defa faydalanabilir. Kampanya kapsamında kazanılan hediye yakıtlar, 9 Mart itibariyle alım yapılan karta yüklenmiş olacaktır.
  • Ayrıntılı bilgi için:  www.shellsmart.com, www.moneyclubkart.com, Money Club üyesi Shell istasyonları, Money market mağazaları, 444 20 20, 444 10 44