Basın Bülteni

TURKCELL’LİLER SHELL’DE EKSTRA KAZANIR

Shell ve Turkcell’den Yepyeni Bir Program

Ürün ve hizmet kalitesinin yanı sıra müşterilerine ekstra avantajlar sağlayan işbirlikleriyle de fark yaratan Shell ve Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, yaptıkları uzun soluklu işbirliğiyle müşterilerine çok kazançlı bir program sunuyor.

Shell Club Smart Card veya Money Club Kart ile Shell’den aylık toplam 200 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan Turkcell’liler 50 ekstra Smart Puan;  300 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan Turkcell’liler ise tam 100 ekstra Smart Puan kazanacak.

Turkcell’liler ayrıca, Shell Club Smart Hediye Kataloğu’ndan kendilerine özel belirlenecek “Ayın Ürünleri”ne de daha uygun smart puanlarla  sahip olabilecekler.

Müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her alanda  avantajlar  sunmayı temel ilke olarak benimseyen Shell ve Turkcell,  8 Mayıs 2011 tarihine kadar sürecek olan işbirliğiyle  fark yaratan öncü bir programa  imza attılar.  Program, 2007 yılında başlayan Turkcell ve Shell Club Smart işbirliğinin yeni bir halkasını oluşturuyor.

Bu işbirliği ile akaryakıt sektörünün en eski ve en büyük sadakat programına sahip olan Shell ve  33.9 milyon müşterisi  ile lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell  müşterilerine  dev bir avantaj dünyası sunuyor. Müşteriler, “Turkcell’liler Shell’de Ekstra Kazanır” kampanyasının avantajlarından Club Smart programına dahil tüm Shell istasyonlarından faydalanabilecek.

Dev işbirliği, müşterilere birden çok avantaj ve kazanç sağlıyor:

1. Shell’den Turkcell’lilere Ekstra puanlar
    Turkcell müşterileri, Shell Club Smart Card veya Money Club Kart ile yapacakları aylık toplam 200 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 50 ekstra Smart Puan; 300 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde ise tam 100 ekstra Smart Puan kazanacak.
  2. Shell Club Smart Hediye Kataloğundan Turkcell’lilere özel avantajlı ürünler
    Ayrıca  dönemsel olarak Club Smart Hediye Kataloğu’ndan Turkcell müşterileri için özel olarak belirlenecek  “Ayın Ürünleri”ne  de  özel Smart puan avantajlarıyla sahip olabilecekler.

Program boyunca Shell Club Smart Card ve Money Club Kart sahipleri, aynı anda diğer kampanya ve promosyonlardan yararlanmaya devam edecekler.

Shell Club Smart programında geçerli olan tüm sadakat kartları programdan yararlanabilecek.

Shell Club Smart sisteminde aktif Turkcell telefon numarasıyla kayıtlı olan Shell Club Smart Card sahipleri, başvuru yapmaksızın kampanyaya dahil olacaklar.

Shell Club Smart sisteminde kayıtlı ancak cep telefonu tanımsız Club Smart Card sahipleri ve tüm Money Club Kart müşterileri 2313’e kısa mesaj yollayarak, henüz Shell Club Smart sistemine kayıtlı olmayan Club Smart sahipleri Shell Müşteri Danışma Hattı’nı arayarak, Kart sahibi olmayan müşteriler anlaşmalı Shell istasyonlarından temin edecekleri Club Smart Card başvuru formunu doldurarak kampanyaya kayıt yaptırabilirler.