BASIN BÜLTENİ

SHELL EXTRA MOLA ROADSHOW TAMAMLANDI

Extra Mola Roadshow ekibi hem Türkiye’yi hem de ağır vasıta sürücülerinin gönlünü fethetti

Shell’in ağır vasıta sürücülerine özel düzenlediği ve Türkiye’de bir ilk olan Extra Mola Roadshow,  04-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. Roadshow kapsamında Türkiye’de 10 il ziyaret edilerek yaklaşık 4000 km katedildi.

Üç hafta süren roadshow sonunda Extra Mola istasyonlarında 9000 ağır vasıta sürücüsü ile birebir temas kuruldu, toplamda 25 bin  ağır vasıta sürücüsüne ulaşıldı.

Kral FM’in ünlü DJ’i Gezegen Mehmet de roadshow boyunca bazı noktalarda bizzat eğlencelere katılarak sürücülere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Gezegen Mehmet, Extra Mola Roadshow’un diğer duraklarında da radyodan canlı bağlantılarla etkinliklere renk kattı.

Shell & Turcas Petrol A.Ş’in ağır vasıta sürücüleri ile buluşmak amacıyla düzenlediği Extra Mola Roadshow, Türkiye turunu tamamladı.

"Shell Extra Mola Roadshow ekibi sırayla; Kocaeli, Bursa, Manisa, Antalya, Konya, Mersin, Kayseri, Amasya, Samsun ve Bolu illerindeki Extra Mola istasyonlarında ağır vasıta sürücüleriyle bir araya geldi.

Dinlenmek için Shell’in kendilerine özel oluşturduğu Extra Mola istasyonlarını tercih eden ağır vasıta sürücüleri;  Smart Card şans numarası oyunu, şut becerisi, langırt, dart, box, ginger ve yetenek yarışmasıyla hem eğlendiler hem de kazandılar.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen oyun ve yarışmalarda kazananlar; çay makinası, fritöz, blender, ikaz üçgeni, çanta gibi hediyeler ile süpriz fırsatlara sahip oldular. Kral FM’in ünlü dj’i Gezegen Mehmet, roadshowun bazı duraklarında etkinliklere bizzat katıldı. Gezegen Mehmet; Zara, Mustafa Ceceli, Orhan Gencebay, Ferhat Göçer gibi ünlü sanatçılarla canlı telefon bağlantısı gerçekleştirdi.

Ünlü sanatçılar, ağır vasıta sürücüleriyle konuşarak eğlenceli anlarına ortak oldular.
Shell, etkinlik alanlarında ağır vasıta sürücülerinin deneyimine sunduğu araç kullanım ve devrilen araba simülatörleri ile emniyet kemeri kullanımının önemini de hatırlattı.

Ağır vasıta sürücüleri;  Devrilen Araba Simülatörü ile  araçta emniyet kemeri takmamanın sonuçlarını, bizzat tecrübe ettikleri  kaza simülasyonu ile gözlemlediler. Kaza simülasyonundan oldukça etkilenen ağır vasıta sürücüleri, emniyet kemeri takmanın önemini tüm çevreleriyle de paylaşacaklarını dile getirdiler.

Roadshowda yaklaşık 4000 km mesafe katedilirken Extra Mola istasyonlarında 9000 ağır vasıta sürücüsü ile birebir görüşüldü. Üç hafta süren roadshow sonunda ise toplam 25 bin  ağır vasıta sürücüsüne ulaşıldı.

Shell & Turcas Petrol A.Ş Pazarlama Müdürü Pınar Mavituna Extra Mola Roadshow’una ilişkin şunları söyledi:

Shell olarak, tüketicilerimizle birebir iletişim kurma fırsatı sunan etkinlikler gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz.

Bunun en son örneği, üç hafta boyunca Türkiye’deki 10 ili ziyaret eden ve geçtiğimiz hafta sonuçlanan ‘Extra Mola Roadshow’dur. Extra Mola Roadshow kapsamında, ağır vasıta sürücüleri için yenilenerek geçtiğimiz yıl hizmete sunulan ‘Shell Extra Mola’ istasyonlarında 25 bin ağır vasıta sürücüsüyle buluştuk.

Onlarla beraber eğlendik, fikirlerini ve ihtiyaçlarını dinledik. Devrilen Araba Simülatörümüz ile emniyet kemerinin önemini vurguladık.

Etkinlikler sonunda hem bayilerimiz hem de müşterilerimizden çok olumlu geri dönüşler aldık.

Sürdürülebilir müşteri memnuniyeti ve her müşteri grubuna ayrıcalıklı uygulamalar geliştirme çalışmalarımızla sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz."