BASIN BÜLTENİ

SHELL HELIX PROFESSIONAL CLUB YENİLENDİ

‘En İyi Binek Araç Ürün Portföyü’ ödülüne layık görülen Shell Helix’in sadakat programı Shell Helix Professional Club, kuruluşunun 7.yılında süprizlerle yenilendi. Shell Helix Professional Club; kullanıma açılan internet sitesi, yenilenmiş hediye katalogu ve heyecanlı kampanyaları ile üyelerine yepyeni bir avantajlar dünyasının kapılarını açıyor.

Shell Helix tarafından müşterilere en kaliteli ürün ve hizmeti sunma amacıyla yaratılan, sektörün ilk ve en özel sadakat programı Shell Helix Professional Club kuruluşunun 7. yılını kutluyor. Shell Helix Professional Club; üyelerinden gelen talepler doğrultusunda yenilenmiş hediye katalogu, üyelik sistemiyle çalışacak olan internet sitesi ve avantajlı kampanyaları ile binek araç özel servis müşterilerine, ustalarına, çalışanlarına sunduğu fırsatları genişletti.

Yenilenen Shell Helix Professional Club’ın internet sitesine www.shellprofessionalclub.com üzerinden kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapılabilecek. İnternet sitesi sayesinde hem üyeler hem de distribütörler; tüm talep, takip ve rapor işlemlerini internet üzerinden yapabilecekler. Yeniliklerin tanıtılması amacıyla eski ve yeni tüm üyelere gönderilecek olan Hoşgeldin Paketi içinde bir üyelik kartı bulunuyor, pakette üyeleri birbirinden heyecanlı sürprizler bekliyor. Shell Helix Professional Club’ın yenilenen hediye katalogu ile yüzlerce yeni hediye de Shell Helix Professional Club üyeleriyle buluşuyor. Yüzlerce binek araç Özel Servisi’nin üye olduğu Shell Professional Club’a üye olmak çok kolay. Yeni üyelik için tek yapılması gereken, Professional Club web sitesini ziyaret ederek  üyelik başvurusunda bulunmak.

Shell Helix Professional Club’ın Hizmet Sağlayıcı sistemi de yenilendi. Üyeler, Shell Helix Professional Club hakkındaki teknik sorunlar için 0 212 279 78 79 no’lu telefondan ulaşabilecekleri Professional Club Program Yöneticisi’nden teknik destek alabilecekler.

Shell Madeni Yağlar Genel Müdürü Burçin Toktamış konuyla ilgili şunları söyledi:

“Sektörün ilk ve en özel sadakat programı olarak 7 yıl önce kurulan Shell Helix Professional Club’ı müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yeniledik. Yeni sistemimiz, Shell Helix Professional Club üyelerinin kendi bilgilerine daha kolay erişimlerini sağlayacak.  Yenilenen hediye kataloguyla üyelerimize daha çeşitli hediyeler ve kazandıran kampanyalar sunacağız. Ayrıca ailemize pek çok üye katıp Shell Helix Professional Club imkanlarından daha fazla kişinin faydalanmasını sağlayacağız.Shell Madeni Yağlar olarak pazar liderliği misyonumuzla her zaman müşterimize ‘nasıl daha fazla yarar sunabiliriz’ hedefine odaklanıyoruz.  Gerek ürünlerimizde gerekse bayi hizmetlerimizde bu anlayış doğrultusunda farklılıklar yaratmaya ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.“