Basın Bülteni

Shell, müşterilerine kazandırmaya devam ediyor…

Shell’den 100 TL’lik Akaryakıt ve Otogaz Alanlara Sunlight Cif Bulaşık Deterjanı Hediye!

Akaryakıt sektörünün en beğenilen markası Shell*, ilgiyle takip edilen hediye kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. 11 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanya kapsamında, tek seferde 100 TL’lik akaryakıt veya toplamda en fazla üç kerede 100 TL’lik Shell otogaz alımı yapan Shell Club Smart Card veya Money Club Card sahiplerine, 750 ml’lik limon kokulu Sunlight Cif bulaşık deterjanı hediye edilecek.

Kampanya; Shell Club Smart Card veya Money Club programlarına ait, Shell’de kullanılan tüm kartlar ile anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılan akaryakıt veya Shell otogaz alışverişlerinde geçerli olacak.

Güçlü temizlik teknolojisine sahip yakıtlarıyla fark yaratan Shell; temizliğe verdiği önemi, bu kez de düzenlediği Sunlight Cif hediye kampanyasıyla bir kere daha pekiştirecek. Shell yakıtlarıyla araçlarının motor ömrünü uzatıp performansı artıran sürücüler bu kampanya ile Shell’den gelen temizliği mutfaklarına da taşıyacaklar.

Müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her alanda hayata geçirdiği kampanyalarla müşterilerine birbirinden güzel sürprizler sunan Shell, Shell Club Smart Card sahiplerine yeni fırsatlar sunmaya devam edecek.

*Shell Capital Dergisi tarafından düzenlenen, “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında son yedi senedir Akaryakıt Dağıtımı ve Madeni Yağlar Sektörü’nün en beğenilen şirketi seçiliyor.