Basın bülteni

Shell ClubSmart Hediye Kataloğu Yenilendi!

Yenilenen Shell Club Smart Card Hediye kataloğu, Shell müşterilerinin beğenisine sunuldu. Türkiye akaryakıt sektörünün en başarılı sadakat programlarından biri olan Shell ClubSmart Card, başarıyla tamamlanan katalog döneminin ardından yeni kataloğunu müşterileriyle paylaştı.

Akaryakıtta Türkiye’nin en başarılı sadakat programları arasında yer alan Shell Club Smart Hediye Kataloğu, tüm Shell İstasyonları’nda müşterilerin beğenisine sunuldu. Geçen katalog yenilenme döneminde Halkbank & Shell arasında yapılan işbirliği kapsamında Shell müşterilerine Nakit KGS özelliği taşıyan Shell Club Smart Card sunulurken bu yıl da, 250 Smart Puan karşılığında KDV dahil 5 TL değerinde akaryakıt sipariş fırsatı sunuluyor.

“Her damlasından en fazlasını alın” sloganı kapsamında yakıt tasarrufuyla ilgili ipuçlarının da yer aldığı katalogda onlarca hediye seçeneği bulunuyor.

Anında teslim ve istasyon teslim olmak üzere iki farklı kategoride sunulan ürünlerin detayları ve puan bilgilerini içeren Shell Club Smart Hediye Kataloğu, müşterilere vantilatörden ekmek kızartma makinesine, Ferrari tişörtten diz üstü bilgisayara kadar onlarca farklı hediye seçeneği sunuyor. Yakıt tasarrufuyla ilgili ipuçlarına da yer verilen katalogda uygun puanlı hediyeler ön plana çıkıyor.

Akaryakıt istasyonlarının yanı sıra www.shellsmart.com  adresinden de ulaşılabilen hediye kataloğunda, sadece 175 Club Smart puanla sipariş edilebilecek hediyelerden, Nokia cep telefonları gibi büyük hediyelere kadar birbirinden güzel birçok seçenek yer alıyor.

Bilgi İçin:
Ersan Çetin, Medyaevi İletişim
Tel: 0212 351 91 81 (138)
e-mail: ecetin@medyaevi.com.tr