Flickr üzerindeki Shell İçerik Kitaplıği dünyanın dört bir tarafındaki faaliyetlerimizi, kurumsal kimliğimizi ve Yönetim Kurulu üyelerimizi gösteren imajları içeriyor. İmajlar düşük ya da yüksek baskı kalitelerinde indirilebilir ve sadece haber amaçlı kullanılabilir. YouTube kanalımız düzenli olarak eklenen Shell videolarını içerir.

Flick imaj kütüphanesi

Flickr galerilerimiz dünyanın dört bir tarafındaki faaliyetlerimiz, kurumsal kimliğimiz ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile ilgili imajlar içerir. Kütüphanedeki imajlar sadece haber amaçlı kullanım içindir. Eğer bir tedarikçi veya editörseniz veya bir sorunuz varsa lütfen Shell Photographic Services ile iletişime geçiniz.

YouTube video kütüphanesi

Kurumsal videolarımızın çoğu YouTube kanalımızda yayınlanır. Videolarımızı izleyip paylaşabilir ve yorum yazabilirsiniz, indirmek mümkün değildir. Eğer videolarımızdan birine ihtiyacınız varsa, lütfen Shell websitesi yöneticisi ile iletişime geçiniz.